RÓLUNK

Egyedi Tervezés & Építés

Szauna

Szaunák építésével foglalkozunk 2010 óta, és azóta is elkötelezetten dolgozunk azon, hogy minden projektünk a legmagasabb minőséget képviselje. Vásárlóink elégedettsége, a megvalósult szaunák nyújtotta nyugodt pihenés és a pozitív visszajelzések mind azt bizonyítják, hogy munkánk valóban a minőség jegyében zajlik.

Célunk, hogy szakértelmünket és több éves tapasztalatunkat felhasználva olyan szaunákat építsünk, amelyek tökéletesen megfelelnek megbízóink egyedi igényeinek. Tudjuk, hogy a mai rohanó világban milyen fontos a relaxáció, és éppen ezért kínálunk olyan szolgáltatást, amely valódi kikapcsolódást nyújt a mindennapokban.

Minden projektünket személyre szabottan tervezzük meg, helyszínmegtekintéssel kezdve, ahol nemcsak a legmegfelelőbb szaunatípust segítünk kiválasztani, de az adott tér adottságaihoz is igazodunk. Így biztosítjuk, hogy a végeredmény minden szempontból megfeleljen az Ön elvárásainak.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Írták rólunk

Megrendelőink

Egy ismerősöm ajánlotta a Lummer szaunát, mert magas minőségben és maximális szakértelemmel dolgoznak. Én teljesen rájuk bíztam a szauna építést és nem csalódtam! Kiváló munkát végeztek! Biztos, hogy csak őket választanám szauna építésre!

M. László

Mi egy kültéri finn szaunát szerettünk volna a kertünkbe, és mert többen is ajánlották őket így esett a választás a Lummer szaunára. Átbeszéltük az elképzeléseinket, ők néhány javaslattal kiegészítették és ezek alapján építették meg, és az eredmény elképesztő lett. Nagyon elégedettek vagyunk az új szaunánkkal! Csak ajánlani tudom őket!

B. Virág

A Lummer szauna teljes mértékben az én elképzeléseim szerint alkotta meg finn szaunámat. Röviden ennyit tudok írni róluk: maximális szakértelem, magas minőség és rugalmasság jellemzi őket. Ha szauna építésről van szó csak a Lummer szaunát ajánlom!

V. Krisztián

Nagyon elégedett vagyok a Lummer Szaunával! Kültéri szaunát építtettem velük a kertembe, és a teljes folyamat zökkenőmentesen zajlott. A csapat rendkívül profi volt, minden részletre odafigyeltek, és a végeredmény minden várakozásomat felülmúlta. Külön köszönöm a rugalmas és segítőkész hozzáállásukat! Mindenkinek ajánlom őket, aki prémium minőségű szaunát szeretne otthonába!

H. József

Finn szaunát szerettünk volna, ezért kerestük fel a Lummer Szaunát. A szauna minősége kiváló, igényes és precíz munkát kaptunk, a telepítés pontosan a megbeszélt időpontban történt. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy igazi finn szaunát szeretne!

N. Csaba

Nagyon elégedettek vagyunk az általunk rendelt hordó szaunával! Az építés gyorsan és precízen zajlott, a szakemberek minden részletre figyeltek, minden a mi igényeink szerint lett kialakítva, a végeredmény pedig gyönyörű lett. A szauna minősége kifogástalan, a használata igazi élmény. Rendszeresen használjuk és minden alkalommal élvezettel tölt el! Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy prémium minőségű szaunát szeretne!

T. Boglárka